Välkommen till förskolan Focken!

Välkommen till Focken. Syftet med bloggen är att visa hur vi arbetar med utbildning och undervisning i förskolan, samt att skapa större delaktighet för våra vårdnadshavare. Här kan ni ta del av våra projekt och få en inblick i förskolans verksamhet.

fredag 28 oktober 2022

Masten

 Veckan startade med studiedagar för oss pedagoger. Dessa dagar är otroligt givande för oss och ger oss möjligheter att fortsätta arbeta för att vår utbildning utvecklas och att utbildningen blir givande och inspirerande för era barn.

Det blev en kort vecka på förskolan men vi har hunnit med många roligheter trots det. Vi har fortsatt arbetet med våra pumpor, många fina konstverk i olika färger blev det. Det har även bjudits på halloween disco, många läskiga varelser hittade vägen till förskolan i torsdags. Det blev dans, bjöds på popcorn och god dricka. Några spöken hade dukat med fina servetter och läskiga spindlar på vårt matbord, vi vågade knappt sätta oss på stolarna.. De äldre barnen på Masten fick samarbeta två och två och gå på Seglets spökjakt ute på gården. I spökjakten skulle man leta spöken och vid varje spöke fanns en bokstav som sedan bildade ordet TROLLSNOR. Senare på eftermiddagen så fick man även känna på detta gröna trollsnor, det kändes lite läskigt och var väldigt kladdigt.


Man fick också möjlighet att skapa sig ett eget lite spöke, dessa spöken inspirerade barnen sedan till rollek där de små spökena jagade varandra.











Inga kommentarer:

Skicka en kommentar