Välkommen till förskolan Focken!

Välkommen till Focken. Syftet med bloggen är att visa hur vi arbetar med utbildning och undervisning i förskolan, samt att skapa större delaktighet för våra vårdnadshavare. Här kan ni ta del av våra projekt och få en inblick i förskolans verksamhet.

fredag 2 december 2022

Masten



 Under veckan har vi fått ett nytt brev från vår kompis Kim. Vi går nu in i december månad och vi närmar oss julen, som vi längtar. Kim har sett att vi barn på Masten är snälla och bra kompisar så hen har fixat iordning en adventskalender till oss. Vi kommer under december månad få olika uppdrag tiden fram till jul, vi ser så mycket fram emot att se vad vi ska få göra tillsammans med Kim. 






Vårt allra första uppdrag var att tillverka en julgran av pappersremsor, i vår hall kan ni beskåda våra fina julgranar.


                                       

Idag fredag 2 dec hade Kim lagt ett nytt uppdrag i vår kalender såå spännande, Vi fick reda på att barnen födda 2017 ska få besöka Tomten i Abborreberg den 8 dec så idag fick vi alla varsin önskelista att ta med sig hem och fylla i under helgen och sedan ta tillbaka till Masten så kan barnen ta med dem och lämna till Tomten så vi alla kanske får oss en liten julklapp på Julafton.




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar