Välkommen till förskolan Focken!

Välkommen till Focken. Syftet med bloggen är att visa hur vi arbetar med utbildning och undervisning i förskolan, samt att skapa större delaktighet för våra vårdnadshavare. Här kan ni ta del av våra projekt och få en inblick i förskolans verksamhet.

fredag 16 december 2022

Masten

 Veckan började med ett supertrevligt julmys tillsammans, tusen tack att ni var så många som hade möjlighet att komma och fira in julen med oss. Under veckan har Kim fortsatt att överraska oss med uppdrag och andra skojigheter bland annat hade Kim bytt ut vår frukt till pepparkakor en dag så mumsigt.

Genom veckans olika uppdrag har vi fått öva på vår finmotorik på olika sätt, Kim ville att vi skulle rita av och klippa ut våra händer för att sedan skapa en julgran tillsammans, se i hallen så fin den blev och hur duktiga vi var på att klippa.

Vi fick också ett kuvert en dag av Kim med massor av olika nya pärlmönster som var på Tema Jul. Vi fick öva vår koncentration och även på matematik genom att vi behövde räkna pärlorna på mönstret för att kunna pärla bilden. Fredagens uppdrag var att vi skulle få lyssna till när Pettson och Findus får julbesök.




Ha en trevlig helg och fjärde advent önskar alla vi på Masten









Inga kommentarer:

Skicka en kommentar