Välkommen till förskolan Focken!

Välkommen till Focken. Syftet med bloggen är att visa hur vi arbetar med utbildning och undervisning i förskolan, samt att skapa större delaktighet för våra vårdnadshavare. Här kan ni ta del av våra projekt och få en inblick i förskolans verksamhet.

torsdag 22 december 2022

Seglet vecka 52

Den senaste tiden har vi hunnit med en hel del. Vi har öppnat våra kalendrar och kollat på vår julkalender ”Pelle Svanslös”. Den skapar mycket samtal om vad som är rätt och fel och hur kompisar ska vara mot varandra och det är många reflektioner och tankar som dyker upp. 
Vi har  äntligen fått reda på vem alla uppdrag varit ifrån och det var ifrån Trulls. 



Några uppdrag av Trulls var att pyssla både granar och tomtar. Pysslet lockar många barn att skapa, samarbeta och samtala med varandra och sina pedagoger. Vi ser att barnen uppskattar de stunderna.  

Vi har också lärt oss en ny tomtedans och dansat till mycket julmusik.


Igår blev vi verkligen överraskade när tomten smög runt på gården och kollade in på oss genom fönstren Det var mycket spännande, när vi kom ut sen så letade vi spår efter tomten för att se var han tog vägen sen. 

Till sist vill vi tacka alla vårdnadshavare som medverkade på vår mysiga julfest 🌟 och tack för alla julpresenter som vi fått 💝 
God jul och gått nytt och tack för den här terminen 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar