Välkommen till förskolan Focken!

Välkommen till Focken. Syftet med bloggen är att visa hur vi arbetar med utbildning och undervisning i förskolan, samt att skapa större delaktighet för våra vårdnadshavare. Här kan ni ta del av våra projekt och få en inblick i förskolans verksamhet.

fredag 5 maj 2023

Masten

 Denna vecka har rullat på snabbt med tanke på den extra lediga dagen i måndags.

Vi har varit uppdelade som vanligt i olika grupper under dagen för att gynna barnens social samspel. Leken utomhus består just nu mycket av att cykla, springa och klättra så mycket lättare att kunna göra detta utan massa tjocka kläder och skor som är i vägen.

I torsdag gick Mastens blivande skolbarn till vår baksidan för att träffa blivande skolbarnen ifrån Jollen och de barn från seglet som ska börja Lindöskolan var också med. Vi började med att sitta ner och berätta vad vi heter och vilken skola vi ska börja på, lite pirrigt var det att träffa nya kompisar. Sedan lekte vi under "hökens vingar kom" och "kom alla mina barn" och sedan fick focken barnen visa jollen vad man kan leka med på vår gård. Stunden var väldigt uppskattad av barnen och de såg fram emot nästa torsdag när vi ska ses igen. 


Trevlig helg önskar vi på Masten

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar