Välkommen till förskolan Focken!

Välkommen till Focken. Syftet med bloggen är att visa hur vi arbetar med utbildning och undervisning i förskolan, samt att skapa större delaktighet för våra vårdnadshavare. Här kan ni ta del av våra projekt och få en inblick i förskolans verksamhet.

fredag 17 mars 2023

Masten

 Under veckans gång har vi fortsatt arbetet med vårt projekt i mindre grupper. Ett nytt brev från Kim har kommit, vi på Masten blir alltid så glada och nyfikna varje gång vi ska få ett nytt uppdrag. Kim ser vilka proffs vi har blivit på formerna, så veckans uppdrag var en till super kluring från Bamse. Kim skulle nu se om vi klarar av att para ihop rätt kloss i rätt fack samt se vilken form som inte passar in. I vårt uppdrag ingår det att främja barnens kunskap för ämnet Matematik. Barnen ska erbjudas en stimulerande utbildning där de ges möjligheter att undersöka och reflektera problemställningar tillsammans.

Barnen har även fått med sig ett uppdrag hem, Kim undrar om ni har möjlighet att gå på en upptäcktsfärd tillsammans med era barn i hemmet för att leta efter olika former. 

Vi hejar på er!

             


Vi önskar er en trevlig helg.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar